Категории

За нас

Кликникупи.мк е македонска веб продавница, со седиште во главниот град на Република Македонија, Скопје. Основана со цел, да овозможиме на луѓето кои што сакаат да купуваат од своите уреди, ние да им понудиме исплатливост и квалитет со достава до домашна адреса. Вршиме сопствен увоз од: Кина, Таиван, С.А.Д, Англија, Бугарија, Чешка и Турција.