Категории

Заштита на потрошувачи

Секој продукт купен од Кликникупи.мк може да се замени во рок до 14 дена, од денот на доставата. Гаранција имаат производите кои што е наведено во описот на самиот продукт.
Замената важи само доколку ја чувате испратницата која што е залепена од предната страна на продуктот.