Категории

Сет од 5 ножа

760 ден. 960 ден.

Didiesse FROG кафемат

16.500 ден. 19.250 ден.

La Piccola кафемат

15.500 ден. 18.500 ден.

Соковник за домати

850 ден. 1.190 ден.

Veggetti Pro со (3 сечила)

850 ден. 1.350 ден.

Халогенска греалка

1.520 ден.

Кварцна греалка

800 ден.

Електрична скара 2000W

1.550 ден.

Мини тостер

860 ден.

Грил тава 25cm x 25cm

560 ден.

LCD сет чистач

120 ден.

Flex Tape (секундарен селотејп)

800 ден.

Кафе миксер

240 ден.

Диспанзер на сензор за сапун

1.000 ден.

Одстранувач на семки

480 ден.

Алатка за острење

520 ден.

Машинка за сарми

270 ден. 680 ден.


Најпопуларни