Категории

Четка за исправување на коса (Дигитална)

695 ден.930 ден.
 • Шифра: 000149
 • Достапност: Да
Заштедувате 235 ден.
25% попуст

Високо квалитетна керамичка четка која ја исправа косата без оштетување.
Погодна за сите видови и должини на коса.

 • Не ја оштетува косата.
 • Се користи на сува коса 
 • Се загрева на идеална температува за пеглање на косата 
 • Ја крева косата во коренот и секое влакно го загрева за да се исправи 
 • Подесивост на температура – до 230°C -
 • LCD екран за температура
 • Погодна за патување
 • Исправете и исчешлајте ја косата за помалце од една минута.
 • 3D керамички запци
 • Должина на кабел 1.8m 
 • LCD дисплеј 
 • 3 степени на топлина 
 • 220-240V AC, 50/60 Hz, 50W

Можеби ќе ве интересира