Категории

RGB LED силиконска водоотпорна трака – во 16 бои 5m

495 ден.850 ден.
  • Шифра: 000175
  • Достапност: Да
Заштедувате 355 ден.
41% попуст


  • Должина 5 метри, 4.8W од метар.
  • Може да се скрати ако не ви одговара димензијата.
  • Водоотпорна и самолеплива.
  • Обложена со заштитен слој од силикон.
  • Во 16 бои – црвена,зелена и сина и во 12 комбинации на светлина 
  • Комплет со далечинско адаптер 2А и трафо

Можеби ќе ве интересира