Категории

Мултифункционален смарт часовник B1 (Црн)

2.298 ден.3.065 ден.
 • Шифра: 000176
 • Достапност: Да
Заштедувате 767 ден.
25% попуст

Спецификации:

 • Процесор:MTK6261D 
 • Рам меморија: 32mb
 • СД картичка: Дa до 32gb
 • Дисплеј: 1.22inch кружен Full HD осетлив на допир
 • Bluetooth: Да 3.0 верзија
 • SIM card.: Да micro sim
 • Камера: 0.3MP
 • Батерија: 280mAh
 • Сензори: Акцелеметар, педометар

Функции:

 • Телефонски функции (бирање броеви, пишување смс пораки, примање повици)
 • Преслушување на MP3 дадотеки.
 • Броење на чекори 
 • Пратење на спиење
 • Аларм будилник
 • Примање нотификации од мобилниот телефон
 • Календар
 • Пратење на спортски активности
 • Калкулирање на потрошени калории
 • Репродуцирање на музика преку Bluetooth

Можеби ќе ве интересира