Категории

Запечатувач на ќеси

210 ден.390 ден.
  • Шифра: 000054
  • Достапност: Да
Заштедувате 180 ден.
46% попуст

Заборавете на ветреење на храната и грицките кои ви стојат отворени и исушени во вашите ормари,
оваа мини алатка ќе ве ви ги запечатува вашите кесени грицки и држи свежи до следното отварање.

  • Потребни ви се 2 x АА Батерии
  • ПАКЕТОТ НЕ ВКЛУЧУВА 2 x АА БАТЕРИИ 

Можеби ќе ве интересира